INSCHRIJVEN

Wanneer starten?

Inschrijven doe je best vóór aanvang van het academiejaar. In academiejaar 2023-2024 start de opleiding op 6 september 2023.

Via onderstaande link kan je inschrijven voor het postgraduaat 2023-2024. 

Opgelet: voor academiejaar 2023-2024 zijn alle plaatsen voor de basismodule ingenomen. Je inschrijving zal op de reservelijst komen.

Wens je in te schrijven voor afzonderlijke modules, neem dan na het inschrijven contact op met de coördinator van EduWond.
Werd jouw inschrijving correct geregistreerd, dan ontvang je via mail een bevestiging. Check eventueel de spamfolder van je mailbox.

Praktische info

Om de kwaliteit van de opleiding te waarborgen worden slechts 40 nieuwe cursisten per jaar toegelaten. Inschrijven voor de verdiepende modules (decubitus, diabetische voetwonden, ulcus cruris, stomatherapie, wetgeving, oncologische wonden en brandwonden) kan enkel na het volgen van de basismodule of na het verkrijgen van een vrijstelling voor de basismodule. Een vrijstelling kan je bekomen na het volgen van een erkende opleiding wondzorg die leidt tot de titel van referentieverpleegkundige in de wondzorg. Vrijstellingen voor de verdiepende modules worden individueel bekeken.

Kostprijs

  • Inschrijven voor de basismodule wondzorg kost € 495.
  • Het inschrijvingsgeld voor de overige acht modules bedraagt € 275 per module.
  • Inclusief gratis deelname aan de WondEvents georganiseerd door EduWond (tijdens de duur van je opleiding).

Academiejaar 2023-2024

In dit academiejaar worden de volgende modules georganiseerd:

  • Basismodule Wondzorg
  • Verdiepende module: Oncologische wonden 
  • Verdiepende module: Brandwonden
  • Verdiepende module: Acute wonden
  • Verdiepende module: Sociale, financiële en juridische aspecten in de wondzorg

Het volgende academiejaar komen de andere verdiepende modules aan bod.

Inschrijven voor het volledige programma (start 6 september 2023) of individuele modules kan online via onderstaande link.

Opgelet: voor academiejaar 2023-2024 zijn alle plaatsen voor de basismodule ingenomen. Je inschrijving zal op de reservelijst komen.

O